‘Square Enix wil van meer franchises Go-spellen uitbrengen’

29 maart 2016 1 Minuut 0 Reacties
just-cause-3-square-enix

Square Enix is mogelijk voornemens meer spellen binnen de Go-serie uit te brengen, in de stijl van Lara Croft Go en Hitman Go. Beide games voor Android en iOS hebben de Japanse speluitgever geen windeieren gelegd, dus is het logisch dat het bedrijf vooruitkijkt.

Werkt Square Enix aan Just Cause Go, Deus Ex Go en meer?

De Japanse speluitgever Square Enix werkt mogelijk achter de schermen aan nieuwe spellen binnen de Go-serie. Deze puzzelspellen zouden in theorie kunnen gaan lijken op de al beschikbare games in de serie, namelijk Lara Croft Go en Hitman Go. Het bedrijf heeft namelijk enkele domeinnamen laten vastleggen, zoals Just Cause Go, Deus Ex Go, Life is Strange Go, Thief Go en Tomb Raider Go. De namen zijn op dezelfde manier geregistreerd zoals de andere domeinen van de spellenproducent. Er is echter nog niets aangekondigd.

Het kan natuurlijk zijn dat Square Enix zichzelf indekt en alvast de namen registreert, zodat niemand anders ermee vandoor kan gaan. Wanneer dat gebeurt en er komt wel een game met dezelfde naam uit, dan moet er vaak veel geld voor zo’n domeinnaam betaald worden. Het is dus nog wel even de vraag of er meerdere Go-games aankomen. Het lijkt ons in elk geval niet vreemd, aangezien Lara Croft Go en Hitman Go allebei het bedrijf geen windeieren hebben gelegd. Mogelijk zullen de nieuwe games op de eerder verschenen spellen gaan lijken.

Reacties (0)