Square Enix lanceert Tomb Raider II op Android

29 oktober 2015 1 Minuut 0 Reacties
tomb-raider-ii-android

De Japanse uitgever Square Enix heeft bekendgemaakt dat de game Tomb Raider II vanaf nu ook verkrijgbaar is op Android. Eerder verscheen de game al op het iOS-platform van Apple, nadat het in 1997 voor het eerst werd uitgebracht op de PlayStation van Sony.

Download Tomb Raider II voor Android

Of je er nu aan wil geloven of niet: het is inmiddels bijna twintig jaar geleden dat de game Tomb Raider II werd uitgebracht op de PlayStation van Sony. In de afgelopen maanden kwam de game ook uit voor iOS, maar een release op Android liet nog even op zich wachten. Tot vandaag dan, aangezien de Japanse speluitgever Square Enix bekendgemaakt heeft dat Tomb Raider II, het vervolg op het mateloos populaire eerste Tomb Raider-spel, vanaf nu te downloaden is uit de digitale winkel van Google, Google Play.

Tomb Raider II volgt dus de release van de eerste Tomb Raider op, die in april werd uitgebracht op Android. Dit tweede deel bevat alle elementen die het eerste deel zo goed maakte en natuurlijk meer. Als we specifiek kijken naar de Android-versies, dan zien we de terugkeer van de on-screen-knoppen, zoals de vierpuntdruktoets en de verschillende actieknoppen. Je kunt de game tevens met een Bluetooth-controller spelen. Tomb Raider II voor Android is te downloaden via de onderstaande downloadlink en kost eenmalig 0,99 euro.

Tomb Raider II

Reacties (0)