Square Enix brengt Hitman: Sniper uit voor Android en iOS

04 juni 2015 2 Minuten 0 Reacties
hitman-sniper-square-enix

De Japanse speluitgever Square Enix heeft bekendgemaakt dat de game Hitman: Sniper nu te downloaden is vanuit de App Store en Google Play. De game kost je 4,99 euro om te downloaden en bevat tevens enkele in-game-aankopen.

Hitman: Sniper is nu verkrijgbaar voor iOS en Android

De titel van de game Hitman: Sniper laat weinig tot de verbeelding over. In dit spel, dat ongeveer een jaar geleden is aangekondigd, speel je als een huurmoordenaar die de taak krijgt verschillende doelen te elimineren. Dat doe je niet zoals je dat mogelijk al gewend was, omdat je bekend bent met de Hitman-serie waarin je op allerlei creatieve manieren je tegenstanders omlegt. Nee, dit keer heb je alleen een sniper tot je beschikking en sta je veilig van een afstand je werk te doen. Je kunt echter nog wel een beetje creativiteit kwijt.

Het leuke aan het design van de gameplay is dat je dezelfde opdrachten meerdere keren kunt spelen om een nog betere score te halen. Je kunt de game dus bijvoorbeeld de eerste keer lekker snel en effectief uitspelen, maar wanneer je iets meer de tijd neemt en gebruik gaat maken van je omgeving, dan kom je er achter dat je wel degelijk wat creativiteit kwijt kunt in Hitman: Sniper. Check bijvoorbeeld de bovenstaande trailer maar eens, die laat zien dat je daadwerkelijk je omgeving kunt gebruiken voor toffe kills en punten.

Wil je de game op je Android- of iOS-apparaat downloaden, dan moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Je Android device moet tenminste zijn voorzien van Android 4.1 of hoger. Als we naar de Android-distributiecijfers kijken, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Ook moet je tenminste 300MB vrije schijfruimte hebben. Wil je de game downloaden naar je iPad, dan heb je minstens 274MB en iOS 8.0 nodig om de game te kunnen draaien. Ook heeft de game een leeftijdscertificatie van respectievelijk 18+ en 17+ gekregen.

Hitman: Sniper

Reacties (0)