Square Enix brengt Final Fantasy XV-game naar mobiele apparaten

30 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
final-fantasy-xv-android-ios

De Japanse speluitgever Square Enix heeft dit weekend een mobiele game van Final Fantasy XV uitgebracht voor Android en iOS. Het spel is gemaakt door de mensen achter de games Mobile Strike en Game of War.

Download Final Fantasy XV: A New Empire

Square Enix heeft met Final Fantasy XV niet haar handen vol aan één product, maar aan meerdere producten. De grote consoletitel heeft nog een tweede game aan zich gebonden, evenals een animatiefilm. Maar nu ook een mobiele titel. Wil je dus alles uit de personages en het verhaal van XV halen, dan doe je er goed aan ook A New Empire, zoals de mobiele game heet, te downloaden. A New Empire is gemaakt door de lucratieve studio achter Game of War en Mobile Strike en is een strategiespel geworden die je online tegen anderen speelt.

Je krijgt als speler de taak een leger op te richten en met dat leger te vechten tegen het leger van een ander. Uiteraard moet je ook een basis bouwen en onderhouden. Net zoals het hoofdspel, dat in november op de markt kwam voor populaire spelcomputers, speelt A New Empire zich af in de wereld van Eos en kom je de inmiddels bekende personages tegen. Het belangrijkste van deze game is, volgens de ontwikkelaar, de sociale focus. Zo worden allerlei talen direct naar de taal vertaald die jij spreekt, zodat iedereen met elkaar kan blijven spelen.

Final Fantasy XV: A New Empire

Reacties (0)