‘Samsung Galaxy F gaat 1.770 dollar kosten’

12 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
Samsung opvouwbare

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven, dan zal de Samsung Galaxy F 1.770 dollar gaan kosten wanneer die beschikbaar is. De verwachting is verder dat Samsung deze opvouwbare smartphone in maart 2019 gaat aankondigen.

Samsung Galaxy F kost 1.770 dollar – gerucht

Als we de nieuwste geruchten uit Zuid-Korea mogen geloven dan zal de eerste opvouwbare smartphone van Samsung 1.770 dollar gaan kosten. Ook denkt het medium daar te weten wat de naam van het toestel wordt: Samsung Galaxy F. Dat is niet zomaar een gok, maar een naam die we al meerdere keren voorbij hebben zien komen. Daarnaast is de verwachting dat het toestel officieel in maart wordt onthuld. Ter herinnering: het toestel dat Samsung vorige week liet zien is nog slechts een prototype en dus geen uiteindelijk product.

De prijs van 1.770 dollar, wat omgerekend 1.570 euro is, zou nog niet zijn vastgezet door Samsung, dus kan nog veranderen tussen nu en maart. Wel is inmiddels duidelijk dat Samsung tenminste één miljoen Samsung Galaxy F-modellen wil produceren. Mocht het product populair blijken, dan worden er extra modellen gemaakt. Verder is er ook nog een klein beetje informatie over de Samsung Galaxy S10 naar buiten gekomen. Samsung zou dit toestel namelijk in februari, vlak voor of tijdens MWC 2019 gaan presenteren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)