Samsung wil nieuwe ontwerpen iPhone en iPad zien

29 mei 2011 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-apple-rechtszaak

We weten dat Apple en Samsung een rare relatie hebben; het ene moment zijn ze van elkaar afhankelijk voor de productie van de iPad en iPhone en het andere moment zitten ze tegenover elkaar in de rechtszaal. Apple heeft Samsung eerder aangeklaagd wegens het kopiëren van designs en schenden van copyrights voor haar mobiele producten. Samsung heeft daarna Apple zelf aangeklaagd en zo ging het door.

Vorige week werd bekend dat Apple de nieuwe telefoons en tablets van Samsung mag zien en nu eisen de advocaten van Samsung dat de fabrikant de nieuwe ontwerpen van Apple ook mag zien. Wat je hierboven ziet is de motie die de advocaten vrijdag ingediend hebben. Samsung wil alles zien van de iPhone 5 en iPad 3. De reden dat Samsung ze wil zien is dat deze apparaten in dezelfde periode verschijnen als onder andere de Galaxy Tab 10.1 en Samsung wil zich zo voorbereiden op mogelijke aanklachten wanneer de apparaten teveel gelijkenissen vertonen.

Interessant is wel dat Samsung heeft aangegeven dat zij zelf niet naar de producten zal kijken. Alleen de advocaten mogen een blik werpen op de producten, net als ook alleen de advocaten van Apple naar de producten van Samsung mogen kijken. We zijn benieuwd waar dit gaat eindigen. Ik kan me niet voorstellen dat Apple zomaar wat mensen naar hun producten laat kijken, zeker gezien haar altijd strikte geheimhouding voor lanceringen. Wat denk jij dat er zal gebeuren? Wie zal er winnen?

Bron: Thisismynext

Reacties (0)