Samsung stelt de release van de Samsung Galaxy Fold officieel uit

23 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-fold-1

Samsung heeft officieel bevestigd dat de release van de opvouwbare Samsung Galaxy Fold is uitgesteld naar een onbekende datum. Op moment van schrijven is het niet bekend wanneer de opvouwbare smartphone officieel verkrijgbaar zal zijn.

Release Samsung Galaxy Fold uitgesteld

Samsung heeft de lancering van de Samsung Galaxy Fold officieel uitgesteld naar een nog onbekende datum. In de afgelopen dagen kwamen er negatieve berichten naar buiten over de eerste ervaringen met de smartphones, waardoor het kan zijn dat Samsung in elk geval het scharnier van het toestel nog verder wil aanpassen voordat de lancering plaatsvindt. The Wall Street Journal schrijft dat de release sowieso een maand op zich laat wachten, maar voorlopig heeft Samsung zelf nog geen woord gerept over een nieuwe releasedatum.

In de afgelopen dagen kwam aan bod dat de reviewunits van de Samsung Galaxy Fold schermproblemen heeft. Veel van deze reviewers hebben de beschermlaag van het scherm gehaald, wat mogelijk voor de problemen heeft gezorgd. Echter, niet elke techjournalist heeft aan die laag gezeten, terwijl dezelfde, of in elk geval soortgelijke, problemen opdoken. Samsung wil heel graag de eerste met een opvouwbare smartphone op de markt zijn, maar we kunnen ons niet voorstellen dat Samsung dit wil gaan doen ten koste van het imago.

Reacties (0)