Samsung presenteert Galaxy S10 op 20 februari, design mogelijk al gelekt

10 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
galaxy-unpacked-2019

Samsung heeft leden van de pers uitgenodigd voor een evenement op 20 februari aanstaande, waar waarschijnlijk de Galaxy S10 onthuld wordt. Daarnaast leeft de verwachting dat Samsung tevens zijn opvouwbare smartphone volledig zal gaan presenteren.

Galaxy S10-presentatie op 20 februari

Samsung heeft bekendgemaakt wanneer het volgende Galaxy Unpacked-evenement zal plaatsvinden, namelijk op 20 februari. De onthulling begint om elf uur in de ochtend (lokale tijd) in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco. In Nederland begint de presentatie dan om acht uur in de avond. Mogelijk laat Samsung dan zien dat er drie versies van de S10 worden gepresenteerd. De Wall Street Journal schrijft verder dat we ook de opvouwbare smartphone van het bedrijf mogen verwachten (de Galaxy F of Galaxy Fold).

Daarnaast kunnen we mogelijk nu al een eerste blik werpen op het design van de Galaxy S10. Samsung heeft namelijk nieuwe beelden van de One UI online gezet op zijn eigen website, met daaromheen een afbeelding van een smartphone die niet lijkt op een Samsung Galaxy Note 9 of Galaxy S9 (bovenste deel van de afbeelding). One UI is de nieuwe interface waar Samsung aan heeft gewerkt voor zijn Android-smartphones, dus het is niet vreemd om aan te nemen dat de S10 daar standaard mee wordt uitgerust.

Reacties (0)