Samsung patenteert smartphone met in totaal drie schermen

26 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
samsung-patent-drie-schermen

Dit weekend is er een patent verschenen waarin er een speciale Samsung-smartphone wordt voorgesteld. Het gaat om een mobiele telefoon met in totaal drie schermen, die je kunt uitklappen tot een grote tablet. Of het ooit een product wordt, is helaas niet zeker.

Samsung-smartphone met drie schermen

Patenten worden ingediend om allerlei redenen; niet alleen om een product op de markt te brengen. Soms kan het ook zijn dat een bedrijf zo’n patent vastlegt, zodat iemand anders dat niet kan doen. Wat hier ook de reden is, dit weekend is er een patent van Samsung opgedoken dat een smartphone met drie schermen laat zien. Deze smartphone is te gebruiken als mobiele telefoon, maar wanneer je hem uitvouwt dan wordt het dus een tablet. Dit is slechts één van de ideeën die grote fabrikanten van dit moment hebben voor zo’n phone.

Het design van deze smartphone doet denken aan een oude boekrol, die je aan beide kanten kunt uitrekken om de inhoud te bekijken. In het midden zit in dit geval een vast scherm. Maar onder dat scherm zitten twee andere schermen die uitgeschoven kunnen worden. Deze schermen zijn ongeveer net zo groot als het scherm in het midden. Samsung heeft inmiddels bevestigd te werken aan een opvouwbare smartphone. Qualcomm heeft echter roet in het eten gegooid en zegt dat de opvouwbare smartphone dit jaar niet zal komen.

Reacties (0)