Samsung Galaxy Tab A krijgt Android 6.0 Marshmallow

08 maart 2016 1 Minuut 1 Reacties
Samsung-Galaxy-Tab-A-9-7-review-feature

Een vertegenwoordiger van Samsung heeft via Twitter aangegeven dat de Samsung Galaxy Tab A wordt voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Helaas is niet naar buiten gebracht wanneer de update zal verschijnen voor iedereen.

Marshmallow voor Samsung Galaxy Tab A

De Samsung Galaxy Tab A werd ongeveer een jaar geleden aangekondigd en draait momenteel nog op Android 5.0.2 Lollipop, wat alweer een redelijk verouderde versie van het Android-besturingssysteem is. Enkele maanden geleden kwam voor het eerst in het nieuws dat de Tab A zou worden voorzien van de nieuwste versie van het OS, maar tot aan vandaag heeft Samsung dat nieuws nog niet bevestigd. Daar is nu dus verandering in gekomen, aangezien via Twitter naar buiten is gebracht dat Marshmallow er daadwerkelijk aan komt.

Het nieuws is via het Britse Twitter-profiel van Samsung naar buiten gebracht. Een eigenaar van de Tab A heeft gevraagd wanneer we de software-update mogen verwachten (hij heeft last van bugs op zijn tablet). De reactie van Samsung was dat er gewerkt wordt aan de Marshmallow-update, maar verder kon er geen informatie worden gegeven. We weten dus op dit moment nog niet wanneer de update zal verschijnen en welke speciale features het krijgt. Wellicht betekent dit ook goed nieuws voor andere eigenaars van Samsung-tablets.

Reacties (1)