‘Samsung Galaxy S8 krijgt een randloos design en een groot scherm’

01 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s8-scherm

Als we de geruchten mogen geloven dat zal Samsung de Samsung Galaxy S8 gaan voorzien van een groot scherm en randloos design. De fabrikant werkt momenteel namelijk aan een scherm van rand tot rand, maar bevestigt niet dat dit scherm voor de S8 is.

Samsung Galaxy S8 met randloos design

Samsung zou met de Samsung Galaxy S8 enkele, grote veranderingen willen doorvoeren. Eén van die veranderingen heeft betrekking op het scherm van de smartphone. Het zou hier namelijk gaan om een full screen oled-display. De geruchtenmolen meldt nu dat het apparaat een scherm krijgt die van rand tot rand loopt, ook wel edge-to-edge-display genoemd. Samsung heeft dit gerucht uiteraard niet bevestigd (of ontkracht), maar meldt wel te werken aan schermen die van rand tot rand lopen. Maar meer ook niet, op dit moment.

Het is dus alles behalve bevestigd dat de Samsung Galaxy S8 zo’n edge-to-edge-display zal krijgen, maar het lijkt er wel op. De fabrikant geeft namelijk zelf aan te werken aan zulke schermen. Maar het kan ook zijn dat die schermen zijn bedoeld voor de Note 8 of Galaxy S9, aangezien we niet weten in hoeverre de ontwikkeling van die schermen gevorderd is. Het scherm zou in elk geval negentig procent van het oppervlak (de bovenkant) van een smartphone innemen, in tegenstelling tot het gemiddelde van tachtig procent, zoals nu vaak het geval is.

Reacties (0)