Samsung: ‘Galaxy Note 5 wordt niet in juli aangekondigd’

20 mei 2015 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-Galaxy-Tab-4

Vandaag heeft Samsung naar buiten gebracht dat de aankondiging van de Galaxy Note 5 niet in juli zal plaatsvinden, maar later pas. Eerder ging namelijk het gerucht rond dat Samsung de phablet niet in september, maar juli zou aankondigen.

Galaxy Note 5 wordt ook niet eerder uitgebracht

Toen het gerucht voor het eerst de ronde deed, leek het ergens heel even plausibel: Samsung zou de Galaxy Note 5 eerder aankondigen en wel in juli. Dit zou de Zuid-Koreaanse fabrikant van plan zijn om aan Apple te laten zien dat het nog steeds niet terugdeinst, aangezien ook een andere gerucht spreekt van nieuwe iPhones, de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, die in augustus bekendgemaakt zullen worden. Eén van die twee geruchten is nu in elk geval ontkracht: Samsung geeft namelijk aan de Note 5 niet in juli te gaan presenteren.

Uit het gerucht dat Samsung de Galaxy Note 5 in juli zou presenteren, kwam eveneens het verhaal het bedrijf de specs al heeft vastgesteld. Die specs zijn tot op heden nog nergens op het internet verschenen. Ook Samsung heeft hier nog niet op gereageerd, dus we weten ook niet zeker of die specificaties daadwerkelijk zijn vastgesteld of niet. Ook scheen het bedrijf medio juni het prototype voor de Note 5 af te willen hebben, zodat er al heel snel aan pre-orders gedacht kan worden. Maar ook hier heeft Samsung nog niets over naar buiten gebracht.

Er zijn eerder een aantal geruchten opgedoken over de Samsung Galaxy Note 5, waar het Zuid-Koreaanse bedrijf naar verluidt de ultieme phablet van wil maken. Hoewel de Samsung Galaxy Note 4 al een erg fraai apparaat is en lovende recensies op zijn naam heeft staan, wil Samsung alsnog een stapje verdergaan met de volgende iteratie. Het schijnt namelijk dat Samsung erop gebrand is als eerste met een 4k-display op een phablet te willen komen en de onaangekondigde Galaxy Note 5 moet hier de ultieme kandidaat voor zijn.

Bron G for Games Via Phone Arena

Reacties (0)