Samsung Galaxy A8 te zien bij de FCC

22 juni 2015 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-a8-feature

De Samsung Galaxy A8-phablet is opgedoken bij de FCC, waardoor het toestel weer een stapje dichterbij de officiële aankondiging komt. Wanneer de phablet wordt gepresenteerd of gelanceerd, is echter nog niet naar buiten gebracht.

Samsung Galaxy A8 duikt op bij de FCC

De onaangekondigde phablet Samsung Galaxy A8 is dit weekend opgedoken bij de FCC, een onafhankelijk Amerikaans overheidsorgaan dat de verantwoordelijkheid draagt voor alle regelgeving met betrekking tot telecommunicatie. Het feit dat de phablet daar opduikt, betekent niets meer dan dat Samsung op het punt staat het toestel aan te kondigen. Het is namelijk zo dat wanneer de FCC het apparaat goedkeurt, hij geschikt is voor de Noord-Amerikaanse markt. Mogelijk komt de phablet dus niet alleen naar China, zoals eerder werd gedacht.

Eerder deze maand zagen we al enkele foto’s voorbijkomen van de Samsung Galaxy A8. Op die foto’s is te zien dat het toestel – net als de Galaxy S6 en S6 Edge – een metalen frame krijgt. Ook lijkt het erop dat de A8 voorzien wordt van een vingerafdrukscanner, wat toch op de nieuwe norm gaat lijken vanuit Samsung. De markt voor mobiele betalingen moet nog losbreken, maar wanneer het zo ver is, dan is Samsung er in elk geval klaar voor. Naast Android Pay krijgen Samsung-eigenaren straks namelijk ook de keuze uit Samsung Pay.

De Samsung Galaxy A8 zou, volgens alle geruchten, een scherm krijgen van 5,7 inch, met een schermresolutie van 1920 bij 1020 pixels, een camera van 16 megapixels aan de achterkant en eentje van vijf megapixels aan de voorkant, voor de selfies. Ook krijg het een batterij met een vermogen van 3500 mAh en beschikt het toestel straks mogelijk over een 4G- en WiFi-verbinding. Android 5.1.1 wordt standaard meegeleverd, zodat je niet meer ongeduldig op die update hoeft te wachten. Het is nu wachten totdat Samsung de aankondiging doet.

Bron FCC Via SamMobile

Reacties (0)