RIM biedt zakelijke klanten gratis PlayBook tablets

25 november 2011 1 Minuut 0 Reacties
PlayBook-tablet

Research In Motion, het bedrijf achter de BlackBerry PlayBook, doet er alles aan om de PlayBook en het hele BlackBerry platform een flinke duw in de rug te geven. Tot het einde van dit jaar krijgen zakelijke klanten namelijk een gratis 16GB PlayBook tablet wanneer zij RIM’s BlackBerry Enterprise Server (BES) upgraden naar versie 5.0. Daarnaast krijgen deze klanten tot 400 dollar korting op de installatie.

Bij de lancering van de PlayBook waren de verwachtingen van RIM behoorlijk hoog maar een succes is de tablet nooit geworden. De focus lag vooral op het bedrijfsleven maar zelfs daar wist de PlayBook niet echt een voet aan de grond te krijgen. Ter ondersteuning van de BlackBerry softwarepaketten en ter promotie van de PlayBook zelf heeft RIM deze actie in het leven geroepen. Ook de prijs van een losse PlayBook tablet is de laatste weken hard gedaald. In de VS kun je al een PlayBook aanschaffen voor 199,00 dollar (evenveel als de Amazon Kindle Fire tablet) en in Europa gaan de prijzen ook hard omlaag.

In Nederland kun je de 16GB variant inmiddels voor 289,00 euro aanschaffen. In onderstaande prijsvergelijking vind je de winkels die de tablet tegen de laagste prijs aanbieden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)