Portalen uit Stranger Things verschijnen in Fortnite

04 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
fortnite-stranger-things

Er is nu een nieuw crossover-evenement beschikbaar in Fortnite. Spelers kunnen de bekende portalen uit Stranger Things gebruiken om getransporteerd te worden over de map. De wereld om hen heen kleur dan even zwart, voordat alles weer normaal wordt.

Stranger Things x Fortnite

Grote game-, film- en serieproducties kunnen tegenwoordig niet meer zonder groot crossover-evenement. En waarom zou ze ook, aangezien ze nieuwe marketingmethoden met zich meebrengen en mensen op de hoogte kunnen brengen van nieuwe releases. Zoals het nieuwe seizoen van Stranger Things, dat vanaf nu te zien is op Netflix. De portalen uit de bekende serie duiken op in Fortnite, op de kaart Mega Mall om precies te zijn. Wanneer spelers erin stappen, kleurt de wereld zwart — daarna transporteren ze naar een ander deel op de kaart.

Er is officieel niets bekendgemaakt over het crossover-evenement. Maar meestal beginnen dergelijke promoties met een klein voorproefje, voordat het echte werk verschijnt. Zo verschijn John Wick pas in het spel nadat spelers eerder zijn huis hadden gevonden. Mogelijk zien we binnenkort dus nieuwe personages of tijdelijke speelmodi verschijnen, gebaseerd op Stranger Things. Mogelijk nemen we het straks dus op tegen een Demogorgon. De update is nu live, dus als je op de Mega Mall-kaart speelt, kun je de portals tegenkomen.

Reacties (0)