Pokémon Go levert 2 miljard dollar op, kondigt nieuwe Pokémon aan

26 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
pokemon-go-meltar

De populaire augmentedrealitygame Pokémon Go heeft een nieuwe mijlpaal behaald: de game heeft twee miljard dollar opgebracht. Dat is reden genoeg voor een feestje en dat feestje komt in de vorm van een nieuwe Pokémon.

Nieuwe Pokémon voor Pokémon Go

Pokémon Go, de populaire augmentedrealitygame van Niantic en Nintendo, heeft twee mijlpalen bereikt. Ten eerste heeft de game, volgens third-party app-dataleverancier Apptopia, twee miljard dollar opgebracht. Hoewel de game niet meer dagelijks in het nieuws komt, zijn er nu wel meer spelers dan ooit sinds afgelopen zomer. Dat komt onder meer door de verschillende onderzoeken, meer Pokémon en opdrachten voor spelers. De tweede mijlpaal is dat het spel de eer krijgt een nieuwe Pokémon te introduceren, genaamd Meltan.

Dit is de eerste keer dat dit spel een nieuw monster mag presenteren — meestal introduceert Pokémon Go beesten die al in andere games te vinden waren. Meltan, zoals de Pokémon heet, kan nu worden gevangen in het spel, maar zal achteraf veranderen in een Ditto. Maar wanneer je dit gevangen beest overzet naar de Switch-games Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee (die in november verschijnen), dan krijg je waarschijnlijk wel toegang tot het nieuwe beest. Mocht je nog niet uitkijken naar die spellen, dan doe je dat mogelijk nu wel.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)