Podcast: Deze Week in Tablets #16

13 december 2011 1 Minuut 0 Reacties
tablets-podcast

Het is weer dinsdag en dus tijd om de laatste tablet nieuwtjes te bespreken in de wekelijkse podcast. Samen met Sam van projectcafe.co bespreek ik elke dinsdag de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze keer zonder Nick van Bitload.nl maar we hebben zelf zeker interessant nieuws op het gebied van applicaties.

/p>

Deze week bespreken we onder andere webOS en de beslissing van HP om het besturingssysteem aan te bieden aan de Open Source Community, mogelijke nieuwe HP tablets, de mogelijke nieuwe Samsung tablet met een Retina resolutie en alle geruchten en nieuwtjes omtrent de ASUS Eee Pad Transformer Prime en de eerste generatie Transformer tablets. Daarnaast kijken we kort naar twee tablets die we de afgelopen week getest hebben, de ViewSonic ViewPad 10e en de Samsung Galaxy Tab 8.9, en de nieuwe Google Currents applicatie. Hieronder vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Reacties (0)