Podcast: Deze Week in Tablets #14

29 november 2011 1 Minuut 0 Reacties
tablets-podcast

Het is weer tijd voor de wekelijkse Podcast met alles wat je wilt weten over tablets. Samen met Sam van projectcafe.co bespreek ik elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan we ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Daarnaast bespreekt Nick van TouchApps.nl een aantal interessante applicaties en software toepassingen voor tablets.

/p>

Deze week bespreken we onder andere waarom fabrikanten zoveel aandacht besteden aan verhalen over Android 4.0 ICS in plaats van het product ermee uit te brengen, belichten we de ontwikkeling van 3D voor tablets en de potentie van 7 inch tablets, en kijken we kort naar de Samsung Galaxy Tab 8.9 welke Sam voor een review thuis heeft liggen. Daarnaast staan we stil bij alles wat 2012 ons zal gaan brengen. Hieronder vind je de volledige podcast en relevante links naar onderwerpen die in de podcast besproken worden.

[powerpress]

Gerelateerde artikelen

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast.

Reacties (0)