Plaatjes van nieuwe phablet Xiaomi Redmi 5 zijn uitgelekt

29 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
Xiaomi Redmi 5

Plaatjes van de Xiaomi Redmi 5 zijn uitgelekt. Dit is een phablet met een 5,7-inch scherm. En niet te verwarren met de Redmi Note 5, die een nog groter scherm heeft en een iets hogere prijs.

Het is nog allemaal een beetje onzeker, aangezien beide apparaten nog niet officieel zijn aangekondigd. De Redmi 5 schijnt een 5,7-inch scherm te hebben met HD+-resolutie, dat wil zeggen 1.440 x 720 pixels.

Midranger

Een Snapdragon 625-processor geeft al meteen aan dat het hier om een in het hogere middensegment geplaatste smartphone gaat. Er zit volgens de geruchten 64 GB opslaggeheugen in en 4 GB ram. De achtercamera heeft een resolutie van twaalf megapixel, de frontcamera moet het doen met vijf megapixel.

De batterij in dit apparaat levert 3.300 mAh aan stroom en er lijkt een ‘ouderwetse’  micro usb-poort voor laden en synchroniseren in te zitten.

Geen Redmi Note 5

De iets grotere Redmi Note 5 heeft volgens de geruchten een 5,99-inch scherm en een grotere 4.000 mAh batterij.

De overige specs zijn ongeveer hetzelfde maar de prijs van de Redmi 5 is lager. We moeten hierbij denken aan prijzen rond de 200 euro, vermoedelijk, maar lokale belastingen zoals de btw kunnen nog wat roet in het eten gooien.

Xiaomi

Xiaomi is een van de grootste tablet- en smartphonefabrikanten ter wereld, maar het merk wordt in Nederland weinig verkocht. Vooral Chinese webwinkels voeren het merk.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)