‘Opvouwbare Samsung Galaxy F krijgt drie camera’s aan de achterkant’

03 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Samsung opvouwbare

De opvouwbare smartphone van Samsung krijgt mogelijk drie camera's aan de achterkant. Dit meldt het Zuid-Koreaanse etnews op basis van bronnen.

Volgens de bronnen levert een dochteronderneming van de Samsung Group triple-cameramodules aan Samsung Electronics voor de opvouwbare smartphone, die mogelijk de naam Samsung Galaxy F gaat krijgen. F staat hierbij voor Fold. De camera zou gelijkwaardig zijn aan die van de Samsung Galaxy S10 en is een combinatie van een dubbele camera om bijvoorbeeld bokeh-foto’s te maken met een scherpe voorgrond en een wazige achtergrond en een ultragroothoek.

Eerder al lekte informatie uit over de mogelijke specificaties van de opvouwbare smartphone. De Samsung Galaxy F heeft als modelnummer SM-F900U en zou 512 GB aan opslagruimte krijgen. Het toestel zou mogelijk in maart op de markt moeten verschijnen in de kleuren zwart en zilver. Ook zou Bixby 3.0 gelanceerd worden met de opvouwbare telefoon.

Flink prijskaartje

Een ander gerucht gaat over de mogelijke prijs van het toestel. Zo zou de Samsung Galaxy F een flink prijskaartje gaan krijgen. Bedragen van 1.770 dollar gaan rond, alhoewel deze nog niet zijn bevestigd door Samsung.

Een prototype van de Samsung Galaxy F werd eerder aan het publiek getoond. Hierbij werd duidelijk dat Samsung een kleine tablet in gedachten heeft, dat kan worden opgevouwen tot smartphone.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)