Oppo Find X3 Pro, Find X3 Neo en Find X3 Lite vanaf nu te koop

22 maart 2021 2 Minuten 0 Reacties
Oppo Find X3 Series-2

De nieuwe Oppo Find X3 Series van Oppo is vanaf vandaag te koop. De serie bestaat uit de Oppo Find X3 Pro, Find X3 Neo en de Find X3 Lite.

De drie smartphones uit de nieuwe serie van fabrikant Oppo zijn vanaf vandaag officieel te koop. Alle drie de smartphones zijn klaar voor de toekomst met 5g-ondersteuning. Het Pro-model komt met een 1 miljard kleurenscherm van 6,7-inch, de snelste hardware en een quad camera-module op de achterkant. De Neo is het tussenmodel en neemt veel eigenschappen van het topmodel over, maar dan in een iets betaalbaarder jasje. Voor het goedkope segment is het Lite-model gelanceerd. De volledige specificaties van de toestellen lees je in onze aankondiging van de nieuwe serie.

Lees onze review van de Oppo Find X3 Pro

Wij gingen de afgelopen weken al uitgebreid aan de slag met het toptoestel van de nieuwe serie. Het Pro-model weet zich te onderscheiden door het 1 miljard kleurenscherm en de vier camera’s achterop. Ook het snelladen van 65W is mooi meegenomen. Het is een toptoestel, maar net niet helemaal perfect. Waarom dat zo is lees je in onze volledige review van de Oppo Find X3 Pro.

Oppo Find X3 Pro - cameramodule

Prijs en beschikbaarheid

Koop je een toestel uit de nieuwe serie, dan zijn er combideals mogelijk waarbij je één of meerdere cadeaus ontvangt wanneer je één van de smartphones koopt voor 18 april.

Advertentie

De OPPO Find X3 Pro 5G met 12 GB werkgeheugen en 256 GB opslaggeheugen is verkrijgbaar in de kleuren Gloss Black en Blue voor een adviesprijs van 1.149 euro. Koop je dit toestel voor 18 april? Dan ontvang je bij aankoop een Oppo Watch 46 mm (329 euro), een AirVOOC 45 Wireless Charger (79 euro) en een Kevlar smartphonehoesje (49 euro) cadeau.

De OPPO Find X3 Neo 5G met 12 GB werkgeheugen en 256 GB in de kleuren Galactic Silver en Starlight Black is straks verkrijgbaar voor een adviesprijs van 799 euro. Koop je dit toestel voor 18 april? Dan krijg je een Oppo Watch 41 mm (249 euro) en de Oppo Enco W51 True Wireless Headset (119 euro) cadeau.

De OPPO Find X3 Lite 5G met 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen in de kleuren Astral Blue en Starry Black is vanaf 22 maart verkrijgbaar voor een adviesprijs van 449 euro. Je ontvangt bij aankoop voor 18 april een Oppo Enco X True Wireless Headset (179 euro) cadeau.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)