‘Ontwikkeling Samsung Galaxy S8 uitgesteld door problemen Note 7’

24 oktober 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s8-scherm

Samsung zou de ontwikkeling van de Samsung Galaxy S8 met twee weken hebben uitgesteld vanwege de problemen met de Note 7. De fabrikant wil naar verluidt eerst de bron van de problemen gaan achterhalen van de Galaxy Note 7.

Ontwikkeling Samsung Galaxy S8 uitgesteld – gerucht

Dat Samsung problemen heeft met de Galaxy Note 7, is geen geheim meer. Die phablet had accu’s die zomaar konden ontbranden, wat voor iedere eigenaar voor een onnodig veiligheidsrisico zorgde. Inmiddels heeft de fabrikant de stekker uit dat product getrokken. Maar er zijn mogelijk nog meer consequenties geconstateerd. Niet alleen is dit voorval schadelijk voor het consumentenvertrouwen, ook schijnt de ontwikkeling van de Samsung Galaxy S8 met twee weken te zijn uitgesteld, melden de journalisten van The Wall Street Journal.

De reden achter dit mogelijke uitstel, heeft ook te maken met de problemen van de Galaxy Note 7. Het bedrijf wil namelijk heel graag weten wát er precies misging met de accu van het toestel (of misschien ging er wel wat anders mis, daarover lijken de meningen verdeeld), en heeft ook het team van de Samsung Galaxy S8 opgeroepen mee te helpen met het onderzoek. Of dit uitstel ervoor zorgt dat de aankondiging in februari hierdoor gevaar loopt, is op dit moment niet bekend. De S8 zou namelijk tijdens Mobile World Congress worden aangekondigd.

Reacties (0)