Gesponsord Mobile Gesponsord door Odido

Ontdek de toestellen van de nieuwe Samsung S24 Serie (ADV)

06 januari 2024 2 Minuten 0 Reacties
Samsung Galaxy S24-serie6

Alle voordelen en handige functies van de Samsung Galaxy S24 Series op een rij. Lees en vergelijk. Voor welke telefoon kies jij?

Het is eindelijk zo ver. In januari 2024 is de Samsung Galaxy S24-serie gelanceerd. Deze serie bestaat uit een drietal toptelefoons. Een prachtig design is gecombineerd met de nieuwste technologieën en de vertrouwde Samsung kenmerken. Graag delen we de specs met je. Kies je voor de Samsung S24, de Samsung S24 Plus of ga je toch voor de Samsung S24 Ultra?

Samsung Galaxy S24

De Samsung S24 is een topmodel. Dit komt natuurlijk door het mooie design met afgeronde hoeken, maar ook door de functionaliteiten. De telefoon heeft een 6,2-inch display en is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren; Marble Gray, Cobalt Violet, Onyx Black en Amber Yellow. Ben je onhandig? Dan vind je het vast interessant om te weten dat de voor- en achterkant stoot- en krasbestendig zijn. Dit komt door Gorilla Glass 8. Alle toestellen binnen deze serie zijn hiermee afgewerkt. Hoe praktisch!

Samsung Galaxy S24 Plus

De Samsung Galaxy S24 Plus is – met zijn 6,7-inch display – niet alleen groter dan de Samsung S24, maar biedt ook op andere vlakken net iets meer. Denk bijvoorbeeld aan meer opslagruimte en een betere accu. Toch zijn er ook overeenkomsten. Wil je graag mooie foto’s maken met je telefoon? Dan zijn beide toestellen uit de Samsung Galaxy S24 Series een goede keuze. Met een hoofdcamera van 50MP maak je haarscherpe foto’s. De ultragroothoekcamera zorgt ervoor dat je iedereen op de groepsfoto krijgt en de 10MP-camera maakt het mogelijk om van veraf in te zoomen.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Het meest indrukwekkende toestel binnen deze Samsung line-up is de Samsung Galaxy S24 Ultra. Deze telefoon staat voor optimale gebruiksvriendelijkheid en laat je genieten van nog meer specificaties. De telefoon heeft een hoekig ontwerp en straalt luxe uit door een titanium frame. De S24 Ultra heeft maar liefst 5 camera’s. Deze zijn van nog hogere kwaliteit. Dit is duidelijk te zien aan de resultaten. De foto’s zijn prachtig, zelfs als je geen professioneel fotograaf bent. Kies je voor deze telefoon? Dan krijg je er een S-Pen bij. Deze is speciaal voor het toestel ontworpen en maakt het mogelijk om makkelijk teksten te schrijven. Je kunt er zelfs teksten mee selecteren en kopiëren naar je Galaxy tablet. Superhandig.

Weet je al welke telefoon je gaat kiezen? Nog niet? Ontdek meer Samsung toestellen. Zo maak je altijd de beste keuze.

Reacties (0)