OnePlus maakt hoesje waardoor iPhone 6S Plus op OnePlus 2 lijkt

02 december 2015 1 Minuut 0 Reacties
OnePlus iphone hoesje 2

Nogal wat mensen willen een Androidtelefoon die een beetje lijkt op een iPhone, maar OnePlus draait het nu eens om. De fabrikant van goedkope high-end Androidtelefoons heeft nu een hoesje gemaakt, waarmee de iPhone 6S Plus ineens op een OnePlus 2-telefoon lijkt.

Sprekend achterkant van OnePlus 2

Het hoesje ziet er sprekend uit als de achterkant van een OnePlus 2. Het logo van deze Chinese fabrikant zit er op. Doe dat om je iPhone 6S Plus heen, en als je ermee belt zal iedereen het voor een OnePlus 2 aanzien. Totdat de voorkant van de iPhone weer in beeld komt, natuurlijk.

Sandstone

Het is een goed hoesje. De grip is erg goed bij de OnePlus-toestellen, en het hoesje is van hetzelfde ‘sandstone’ (schuurpapierachtig) materiaal gemaakt. Dus de bescherming van de iPhone is in dit hoesje in goede handen.

Geen invite nodig

In tegenstelling tot de OnePlus 1 en OnePlus 2 hoef je voor het hoesje geen invite af te wachten. Je kunt het meteen bestellen voor een kleine twintig euro. In een filmpje probeert OnePlus uit te leggen waarom het bedrijf zo’n pesterig hoesje voor de iPhone heeft gemaakt. Maar veel wijzer worden we daar eerlijk gezegd niet van. Wat we wel begrijpen, is dat iPhonebezitters met zo’n hoesje wel kunnen doen alsof ze een OnePlus 2 hebben bemachtigd, terwijl de echte fans van dit toestel er veelal lang op moeten wachten, omdat het invite-systeem – waarbij je eerst een code moet krijgen om de telefoon te kunnen bestellen – een snelle levering veelal uitsluit.

Advertentie

Reacties (0)