OnePlus brengt zelf foto’s uit waarop OnePlus 7T te zien is

17 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-7t-officieel-1

De Chinese fabrikant OnePlus heeft, verrassend genoeg, zelf twee foto's online gezet waarop de OnePlus 7T goed zichtbaar is. De aankondiging nadert ondertussen. Het toestel wordt, samen met de 7T Pro, op 26 september in India en op 10 oktober in Nederland gepresenteerd.

Dit is de OnePlus 7T

Als het om toestellen van OnePlus draait, dan kan de geruchtenmolen overuren draaien. We hebben al heel wat beelden – zowel nep als echt, renders of schetsen – voorbij zien komen van de OnePlus 7T. En nu, met nog iets meer dan een week te gaan tot de officiële presentatie in India, heeft het bedrijf alvast zelf foto’s de wereld in geholpen waarop het nieuwe design van het aankomende toestel te zien is. Verrassing: de smartphone krijgt inderdaad een circulaire cameramodule waar dit keer drie cameralenzen in verwerkt zitten.

OnePlus moet officieel nog laten weten wat de specs precies worden, maar zoals het er nu naar uitziet worden dit de specificaties van de camera:

  • Een zestien megapixelcamera met een groothoeklens, kijkhoek van 117 graden;
  • Een 48 megapixelsensor (de hoofdcamera);
  • Een twaalf megapixelcamera met telelens, inclusief tot twee keer optische zoom.

Onder de motorkap kunnen we onder meer de Qualcomm Snapdragon 855+ verwachten, evenals 6 GB aan werkgeheugen en tenminste 128 GB aan opslagruimte. Ook komt het 90 Hz-scherm dit keer naar het goedkopere model.

Reacties (0)