OnePlus 7 Pro krijgt mogelijk vanafprijs van 749 euro

24 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-7-render-1

Zoals het er nu naar uitziet wordt de OnePlus 7 Pro de duurste smartphone die het bedrijf tot op heden heeft uitgebracht. Het toestel krijgt namelijk naar verluidt een vanafprijs van 749 euro. Er komen ook nog wat duurdere modellen aan.

OnePlus 7 Pro: vanaf 749 euro – gerucht

Mogelijk is de Europese prijs van de aankomende OnePlus 7 Pro al gelekt. Volgens Android Central en Ishan Argwal, die vaker vroegtijdig informatie lekt, krijgt de Pro-versie van de nieuwe OnePlus een prijs van minimaal 749 euro. Voor dat bedrag krijg je 8 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan interne opslagruimte. Er komt ook een model aan met 12 GB aan werkgeheugen en 256 GB aan interne opslagruimte, die waarschijnlijk 819 euro gaat kosten. Uiteraard zijn deze prijzen nog niet bevestigd door OnePlus.

Mogelijk komt er ook een basismodel aan met 6 GB aan werkgeheugen 128 GB aan werkgeheugen, voor een prijs van 699 euro. Maar daar bestaat nog onenigheid over. Dat er relatief meer betaald moet worden voor de nieuwe OnePlus 7 Pro, is helemaal niet zo vreemd. Eerder werd namelijk al bevestigd dat het toestel een groot scherm krijgt met een verversingssnelheid van 90 Hz. Het is nog even wachten totdat de smartphone, samen met de reguliere OnePlus 7, wordt aangekondigd: op 14 mei vindt officieel de aankondiging plaats.

Reacties (0)