OnePlus 6-probleem met adaptieve helderheid wordt opgelost door volgende update

06 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
oneplus-6-foto-6

Er is een probleem opgedoken met de adaptieve helderheid op de OnePlus 6-smartphone, dat wordt opgelost met de volgende software-update. Dat heeft het Chinese bedrijf laten weten in een wekelijkse blogpost. Wanneer de update verschijnt, is vooralsnog onduidelijk.

Probleem met adaptieve helderheid op OnePlus 6

In de afgelopen zijn er problemen opgedoken met de OnePlus 6. Wanneer gebruikers de adaptieve helderheid hebben ingesteld, dan kan het zijn dat het scherm flikkert. Verschillende gebruikers maken melding van dit probleem, schrijft PiunikaWeb. Dit probleem doet zich voor op het moment dat de gebruiker in een zeer heldere omgeving is (bijvoorbeeld wanneer je vanmiddag buiten in de zon zou gaan staan). De helderheid wisselt dan constant van niveau en dat is niet prettig om naar te kijken, melden de mensen die er last van hebben.

Dit probleem heeft verder geen invloed op de manier waarop je je toestel gebruikt, maar dat neemt niet weg dat het een vreemd gezicht is. Vooralsnog lijkt het er niet op dat elke OnePlus 6-eigenaar er last van heeft. De mensen die melding maken van het probleem hebben softwareversie 5.1.8 of 5.1.9 van het OxygenOS op het toestel staan. Gelukkig heeft OnePlus inmiddels gereageerd op het probleem in een blogpost, waardoor we weten dat het probleem wordt opgelost in de volgende update. Wanneer die verschijnt is nog niet bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)