OnePlus 3T vanaf deze dinsdag weer te bestellen

23 januari 2017 1 Minuut 2 Reacties
oneplus-3t-b

De OnePlus 3T, die al in november is aangekondigd, is vanaf deze dinsdag ook weer te bestellen. De gunmetal variant met 64 GB wordt voor 439 euro te koop aangeboden.

Goede specs

De phablet heeft bijzonder goede specificaties voor een vrij lage prijs. Nadat in november dit toestel werd aangekondigd, was het voortdurend uitverkocht. De vraag overtrof het aanbod. OnePlus heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe voorraad klaar is, en dat die nu de verkoop in gaat via oneplus.net. Pre-orders zijn al mogelijk.

Gunmetal

De verkoop gaat weer van start in zowel Europa als Noord-Amerika. De boodschap van de fabrikant: wees er snel bij, op is op. Wie overigens de gouden variant wenst, of een telefoon met 128GB, zal moeten wachten. De 64GB gunmetal-varianten gaan voor.

Half uurtje laden

De OnePlus 3T wordt geleverd met een oplader die het toestel binnen een half uur kan opladen. De Snapdagon 821-pocessor wordt vergezeld van 6GB ram en OnePlus belooft een zeer goede camerakwaliteit; zowel voor als achter bevinden zichn 16-megapixelcamera’s. Enige minpuntje aan het toestel is de resolutie van het scherm: een op zich nette 1080 x 1920 pixels, maar dat is onvoldoende voor bijvoorbeeld Google Daydream, het VR-platform.

Advertentie

Versus ZTE Axon 7

De prijs maakt dat echter weer goed, want voor 439 euro zijn er niet veel telefoons te vinden die beter zijn. De ZTE Axon 7 komt er nog het dichtst bij, met een veel beter scherm (2560×1440 pixels amoled). Daarmee is dit slechts enkele euro’s duurdere toestel wel Daydream-compatible, maar het heeft minder ram en een Snapdragon 820-processor. In een duurdere variant van de ZTE kan dit toestel wel van 6GB ram en 128GB opslag worden voorzien.

Reacties (2)