Nintendo bevestigt: Fire Emblem heeft al 5 miljoen dollar opgeleverd

08 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
fire-emblem-heroes

Nintendo heeft in een interview bekendgemaakt dat de game Fire Emblem: Heroes al meer dan vijf miljoen dollar heeft omgezet. Ook is het spel binnen een halve dag al meer dan een miljoen keer gedownload, laat het bedrijf weten.

Fire Emblem: Heroes blijkt populair

Nintendo-directeur Tatsumi Kimishima heeft in een interview met Time laten weten dat het spel Fire Emblem: Heroes binnen een halve dag meer dan een miljoen keer gedownload is. Ook laat de directeur weten dat het spel al meer dan vijf miljoen dollar heeft omgezet. Het spel is free-to-play, maar bevat wel digitale aankopen. Zo kunnen er bijvoorbeeld speciale orbs gekocht worden, waarmee specifieke personages opgeroepen kunnen worden. Fans van de inmiddels populaire serie zullen enkele van die personages ongetwijfeld herkennen.

Dit spel is een traditionele role playing game (rpg) met een gloednieuw verhaal waarin twee koninkrijken lijnrecht tegenover elkaar staan. De game wordt voorzien van dezelfde fantasiestijl als de eerder uitgebrachte titels, en de kaarten waar de personages op staan worden aangepast naar het formaat van een smartphone- en tabletscherm. Het is ook een tactisch spel waarbij je soms vooruit moet denken. Met je vinger kun je de personages op het bord verplaatsen. Fire Emblem: Heroes is gratis te downloaden voor zowel Android als iOS.

Fire Emblem: Heroes

Reacties (0)