Nieuwe Microsoft Surface Pro 7 aangekondigd (update)

02 oktober 2019 1 Minuut 0 Reacties
surface-pro-7-1

Microsoft heeft woensdagmiddag een nieuwe versie van de Surface Pro gepresenteerd, namelijk de Microsoft Surface Pro 7. De belangrijkste verandering is ongetwijfeld de toevoeging van de usb-c-poort aan de zijkant.

Dit is de Microsoft Surface Pro 7

Microsoft heeft de Microsoft Surface Pro 7 gepresenteerd tijdens een evenement waar ook andere laptops aangekondigd zijn. Dit is de eerste Surface Pro met een usb-c-aansluiting: een functie waar gebruikers al langere tijd om vragen. Eerder lanceerde Microsoft al de Surface Go waar usb-c aan boord zit, maar de Surface Pro 6 heeft die aansluiting helaas niet. Je kunt hierdoor een simpele usb-c-oplader gebruiken om het apparaat op te laden en je kunt bijvoorbeeld een extern beeldscherm aansluiten; de DisplayPort is nu verdwenen.

De Microsoft Surface Pro 7 is vanaf 22 oktober te koop en heeft een minimale adviesprijs van 899 euro. De Pro 7 beschikt over een 12,3″-scherm en een resolutie van 2.736 bij 1.824 pixels. Verder is er een usb-a-aansluiting, is er een Surface Connect-port, een koptelefoonaansluiting en kun je rekenen op maximaal 16 GB aan werkgeheugen en 1 TB aan interne opslagruimte op een ssd (solid state drive). Ook heb je de keuze uit een Intel Core i3-, i5- of i7-processor (quadcore, tien generatie).

Reacties (0)