Nieuwe foto’s van Samsung Galaxy Note 9 gelekt: release op 24 augustus?

18 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy Note 9

Samsung doet er alles aan om te zorgen dat informatie over de aankomende Samsung Galaxy Note 9 niet naar buiten wordt gelekt. Dat het ze niet helemaal lukt om informatie binnen het bedrijf te houden mag duidelijk zijn, want de afgelopen weken is er al veel informatie naar de pers gelekt, zoals de specificaties in de benchmark en de batterij.

Ook vandaag zijn er drie nieuwe afbeeldingen opgedoken van twee verschillende bronnen. Twee afbeeldingen zijn verschenen op Slashleaks, die ons een kijkje geven op het zwarte model van de Samsung Galaxy Note 9. Ironisch genoeg heeft de smartphone op de foto de volgende sticker:

“Confidential. No photo allowed. Not For Sale. Do not leak info.”

De sticker maakte weinig indruk, want de foto’s zijn inmiddels alweer naar buiten gekomen. De foto’s geven een goede blik op de horizontale camera’s aan de achterzijde, met daaronder de vingerafdrukscanner.

Advertentie

Gouden S Pen bij de blauwe Galaxy Note 9

De andere afbeelding lijkt een officiële persfoto te zijn van de blauwe Galaxy Note 9. Deze afbeelding is door de bekende lekker Evan Blass van EVLeaks naar buiten gebracht. Dit geeft een goede kijk op de nieuwe S Pen, die voorzien is van een gele of gouden kleur bij dit model. De achterkant van de S Pen is blauw, waardoor deze goed in het design van de smartphone past. Afgelopen maandag lekte er ook al een foto naar buiten toe van de Samsung Galaxy Note 9. Het toestel gaat waarschijnlijk 999 euro bij release kosten en wordt op 9 augustus officieel onthuld. Zuid-Koreaanse media melden dat het nieuwe toestel op 24 augustus wereldwijd verkrijgbaar moet zijn, samen met de nieuwe Galaxy Watch (Gear S4) smartwatch.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)