‘Nieuwe afbeelding Nokia 9 met vijf camera’s uitgelekt’

07 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
Nokia 9

Twee dagen geleden lekte een afbeelding uit van een nieuwe smartphone van Nokia met een opmerkelijke cameramodule. Vandaag is er opnieuw een afbeelding verschenen, dit keer in een hoge resolutie. Volgens de lekker gaat het om de Nokia 9 en krijgt het toestel vijf Zeiss-cameralenzen.

Twee dagen geleden lekte een afbeelding uit van een nieuwe smartphone van Nokia met een opmerkelijke cameramodule. Of het hier ging om de Nokia 9 was niet bekend, maar de zeven gaten aan de achterkant tonen een uniek design. Het leek erop dat drie van de gaten gebruikt werden voor Zeiss-cameralenzen, maar waar de andere gaten voor waren werd niet geheel duidelijk. De afbeelding was tevens van een lage kwaliteit, waardoor we de afbeelding met een korreltje zout namen. Tot vandaag dan, want er is opnieuw een foto uitgelekt van dit opmerkelijke toestel. Dit keer in een veel hogere resolutie en met enkele veranderingen.

Een nieuwe afbeelding van de opvallende smartphone is opgedoken in China op de website ITHome en dit keer zijn meer van de gaten opgevuld. Zo lijkt het erop dat het toestel over vijf Zeiss-cameralenzen gaat beschikken. Daarnaast is er een gat met een flitser aanwezig. Het laatste gat blijft voor nu nog even een mysterie, want deze is nog niet opgevuld. De persoon die de afbeelding gelekt heeft noemt het toestel de Nokia 9.

Unieke cameramodule met vijf camera’s

Of de afbeelding daadwerkelijk van de Nokia 9 is blijft voor nu afwachten. Waar dubbele camera’s nu de trend lijkt te zijn zien we ook smartphones met drie, of met vier camera’s. Vijf camera’s aan de achterkant echter is nog niet eerder vertoond.

Bron ITHome Via GSMArena

Reacties (0)