‘Motorola Moto M2 met 6 GB-werkgeheugen verschijnt in vierde kwartaal’

04 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
motorola-logo

Er zijn geruchten verschenen over de Motorola Moto M2. Dit toestel zou namelijk in het vierde kwartaal van 2017 verschijnen en worden voorzien van 6 GB aan werkgeheugen en een 'cutting edge' processor van chipfabrikant MediaTek.

Dit weten we mogelijk al over de Motorola Moto M2

De verwachting is dat Motorola aan het einde van het jaar een nieuw high-end toestel gaat uitbrengen. Deze smartphone krijgt waarschijnlijk de naam Motorola Moto M2 en moet een goedkoper alternatief gaan worden in vergelijking met de toestellen van Samsung, Google, LG en Sony. Geruchtenmakers melden nu dat de phablet niet zal beschikken over de nieuwste specificaties, maar in plaats daarvan toegang krijgt tot een ‘cutting edge’ processor van MediaTek. Zo kan de prijs van de grote smartphone mogelijk relatief laag blijven.

Er komen ook twee versies van de Motorola Moto M2 aan. Eén versie krijgt 32 GB aan opslaggeheugen en 4 GB aan werkgeheugen, terwijl de ietwat duurdere versie zal beschikken over 64 GB aan opslaggeheugen en 6 GB aan werkgeheugen. Aanvankelijk zal het toestel alleen in China verkrijgbaar zijn, maar zal verder langzaamaan elders op de wereld te koop zijn. Verder krijgt de Moto M2 mogelijk een 5,5″-scherm met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en zal die waarschijnlijk in oktober van dit jaar worden uitgebracht.

Reacties (0)