Motorola kondigt 5,7 inch Moto X Style aan

28 juli 2015 1 Minuut 0 Reacties
motorola-moto-x-style

Motorola heeft zojuist op een eigen evenement de Motorola Moto X Style aangekondigd: een phablet met een scherm van 5,7 inch. Het toestel krijgt een qhd-scherm en een camera aan de achterkant van maar liefst 21 megapixels.

Motorola Moto X Style aangekondigd

Motorola houdt op dit moment een wereldwijd evenement waar het bedrijf nieuwe vlaggenschepen aankondigt. Eén van die toestellen is de derde generatie Moto X: de Motorola Moto X Style. Net zoals het met de voorgangers van dit apparaat het geval is, kun je ook de Moto X Style vormgeven zoals je zelf wil. Daarnaast concentreert Motorola zich ook op uitgebreide specs van de Moto X, aangezien die stukken beter zijn dan het vorige model: het 5,7 inch scherm met het qhd-display en de 21 megapixel-camera zijn daar mooie voorbeelden van.

In tegenstelling tot het vorige model zien we dat Motorola nu gekozen heeft voor dubbele LED-lampjes onder de camera. Daarnaast is het zo dat het toestel ook eindelijk is voorzien van een microSD-kaartgleuf, een aspect dat we tot op heden voornamelijk op de low-end-apparaten van het bedrijf tegenkwamen. Ook draait de Moto X Style op Android 5.1.1; zonder skin en zonder bloatware, dus puur Android zonder apps die je toch nooit gaat gebruiken. Dat zijn allemaal ontwikkelingen die de Nexus-gebruiker niet vreemd in de oren klinkt.

De batterij van de Moto X Style is ook bijzonder. Niet alleen wordt het toestel voorzien van een 3000mAh-variant (wat voor Motorola-begrippen wellicht laag te noemen is), hij is ook nog binnen een kwartier voor 35 procent opgeladen. Dat is vijftig procent sneller dan de Samsung Galaxy S6 voor elkaar krijgt. Onder de motorkap zit verder een Snapdragon 808-processor, 3GB aan werkgeheugen en 16/32/64GB aan intern geheugen. Vanaf september is de Moto X Style mogelijk in Nederland verkrijgbaar voor het bedrag van 499,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)