Mobius Final Fantasy nu verkrijgbaar voor Android en iOS

04 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
mobius-final-fantasy

Vorig jaar in juni kwam de game al uit in Japan, maar vanaf vandaag is Mobius Final Fantasy ook verkrijgbaar in het westen, voor Android en iOS. Met deze game probeert uitgever Square Enix een console-achtige ervaring te brengen naar mobiele apparaten.

Download Mobius Final Fantasy

Het is vanaf vandaag mogelijk de game Mobius Final Fantasy te downloaden voor Android en iOS. Dat heeft Square Enix, de uitgever van de Final Fantasy-reeks, bekendgemaakt. De rpg (role playing game) is op beide platformen gratis te downloaden, maar bevat wel in-app-aankopen. Met het spel probeert Square Enix een console-achtige ervaring naar mobiele apparaten te brengen – maar dan niet in de vorm van een port van een oude game. Dit Final Fantasy-spel is geheel nieuw en exclusief voor smartphones en tablets.

Desondanks zal Mobius Final Fantasy niet voor iedereen aanvoelen als een console-achtige game. Het woordje ‘console’ vind je voornamelijk terug in de graphics, sounddesign, voice acting, cutscenes en het degelijke gevechtsysteem – voor de rest is deze Final Fantasy-titel een game voor smartphones en tablets. Dat merk je aan het karakter van het spel en de manier waarop je het speelt. Liefhebbers van de Final Fantasy-serie zullen zich meteen thuis voelen binnen het verhaal, terwijl nieuwkomers niet zullen worden afgeschrikt.

Mobius Final Fantasy

Reacties (0)