Mobile Vikings maakt prepaid bundels goedkoper in Nederland

18 maart 2013 1 Minuut 1 Reacties
Mobile-Vikings-Wallpaper-dark

Vorige maand publiceerden we een artikel waarin we onze ervaringen met de prepaid dienst van virtuele provider Mobile Vikings deelden. Uit onze test bleek dat met name de prijsstelling een belangrijk minpunt was, zeker aangezien Nederland veel goedkopere opties kent. Vandaag maakt Mobile Vikings bekend de prijzen in Nederland verlaagd te hebben.

Mobile Vikings verlaagt prijzen

Mobile Vikings heeft na een succesvolle start in België begin dit jaar de stap naar de Nederlandse markt gezet. In Nederland werden echter, ook tot onze verbazing, prijzen gebruikt die op een (veel) hoger niveau lagen. Volgens het bedrijf wil men in Nederland niet zozeer een prijsvechter zijn maar meer een voorvechter van mobiel internet. Het lijkt erop dat het bedrijf hier nu gedeeltelijk op terugkomt want de prijzen zijn inmiddels naar beneden bijgesteld.

Het goedkoopste prepaid pakket bestaat uit 1.5GB aan dataverkeer, maximaal 60 minuten bellen tegen een tarief van 0,25 cent per minuut, en 500 gratis sms’jes. De prijs van dit pakket was 25 euro per maand maar is nu verlaagd naar een prijs van 15 euro per maand.

Het tweede pakket bevat 250 belminuten tegen een tarief van 0,10 cent per minuut, 500 gratis sms’jes en 1.5GB aan data. De prijs van dit pakket is verlaagd van 40 euro naar 25 euro per maand. De nieuwe prijzen gelden in ieder geval tot oktober 2013.

Meer informatie over de prepaid pakketten vind je terug op de website van de provider.

Reacties (1)