The Phone House lanceert eerste prepaid tablet

05 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
ZTE-V9-Light

Nederlandse telecom retailer The Phone House heeft vanaf vandaag een nieuwe tablet in haar assortiment in de vorm van de ZTE V9 Light. Het unieke aan het aanbod is dat je de tablet met een prepaid sim-kaart van Vodafone kunt aanschaffen. De tablet met prepaid sim-kaart kost 199,00 euro terwijl de losse tablet elders aangeboden wordt voor ruim 100 euro meer.

De ZTE V9 Light is een redelijk onbekende tablet van de Chinese telecomprovider ZTE, gemaakt door Samsung, maar en beschikt over aardige specificaties. Zo beschikt de tablet over een 7 inch een capacitief touchscreen met een resolutie van 480 bij 800 pixels, Android 2.2 Froyo als besturingssysteem, Wifi, een microUSB aansluiting, Bluetooth, een batterijduur van 10 uur, een 3 megapixel camera, een micrSD card reader en 512MB aan RAM geheugen. De tablet is behoorlijk mobiel met een gewicht van 389 gram en een afmeting van 1,9 x 11 x 19 cm. Daarnaast kun je met de ZTE V9 Light ook sms’jes versturen, naar FM radio luisteren of gebruik maken van GPS.

De tablet is uitgerust met een Vodafone Mobiel Breedband Internet Prepaid Sim. Hiermee kan de tablet direct buitenshuis gebruikt worden voor e-mail en surfen op het internet en tevens in het buitenland voordelig gebruikt worden wegens het grote internationale netwerk van de provider. Je hoeft je geen zorgen te maken over het datagebruik buiten de bundel aangezien er bij 80% verbruik en bij 100% verbruik een duidelijke notificatie wordt afgegeven. Deze sim is standaard uitgerust met 100MB gratis data en kan eenvoudig worden opgeladen. Vodafone biedt bij de ZTE V9 Light een breed portfolio aan prepaid bundels met veel keuzevrijheid waarbij de snelheden en bundelgrootte afgestemd kan worden op je verbruik.

Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende bundels van Vodafone en hier kun je de ZTE V9 Light bij The PhoneHouse bestellen.

Reacties (0)