Microsoft wil volgend jaar Microsoft Office 2019 gaan uitbrengen

26 september 2017 1 Minuut 1 Reacties
office-2016

Microsoft heeft dinsdag tijdens een evenement bekendgemaakt dat het bedrijf volgend jaar Microsoft Office 2019 wil gaan uitbrengen. De bedoeling is dat het gloednieuwe softwarepakket in de tweede helft van volgend jaar wordt uitgebracht.

Microsoft Office 2019 op komst: tweede helft van 2018

Microsoft heeft dinsdagmiddag Nederlandse tijd tijdens een evenement in Orlando in de Verenigde Staten Microsoft Office 2019 aangekondigd. De bedoeling is dat Office 2019 volgend jaar, in de tweede helft van 2018, zal worden gelanceerd. Gebruikers mogen nieuwe versies van Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft Outlook verwachten, evenals serverversies van diensten als Exchange, SharePoint en Skype for Business. In het midden van 2018 moeten de eerste previewversies gereed zijn.

De software is voornamelijk bedoeld voor bedrijven en organisaties die geen gebruikmaken van de cloudversie van Office 365. Daarnaast worden er ook nieuwe Windows Ink-opties toegevoegd, zoals drukgevoeligheid, effecten voor wanneer je een stylus schuin houdt en inktherhaling. Excel zal verder beschikken over nieuwe formules en datakaarten, terwijl PowerPoint nieuwe animaties voor zoomen en meer krijgt. In de komende maanden zal het bedrijf uit Redmond meer bekendmaken over Microsoft Office 2019.

Voorlopig ziet het er echter nog naar uit dat wanneer je gebruikmaakt van Microsoft Office 365, je toegang hebt tot de meest recente features.

Reacties (1)