‘Microsoft werkt aan Surface-tablets met nog groter scherm’

04 november 2014 1 Minuut 0 Reacties
Microsoft-Surface-Pro-3-review-totaal

Volgens de bronnen van Digitimes werkt Microsoft aan nieuwe Surface-tablets met een nog groter formaat; 13-inch en 14-inch.

Toen Microsoft afgelopen zomer de Surface Pro 3 met 12-inch display presenteerde waren we nogal verbaasd over het grote formaat van 12-inch. Maar, Microsoft lijkt potentie te zien in nog grotere tablets. Dat is althans als we nieuwe geruchten mogen geloven.

De eerste en tweede generatie Surface-tablets hadden allemaal hetzelfde formaat; 10.6-inch. Dit lijkt een ideaal formaat voor een apparaat dat als tablet en als laptop ingezet kan worden. Toch koos Microsoft ervoor de Surface Pro 3 uit te rusten met een 12-inch display, dat voor een nog betere combinatie tussen een laptop en een tablet moest zorgen.

Volgens de bronnen van Digitimes werkt Microsoft aan Surface-tablets met een nog groter formaat. Het zou gaan om modellen met een formaat van 13-inch en 14-inch. Opvallend is dat de bronnen aangeven dat deze modellen specifiek gericht zijn op de zakelijke markt, iets dat Microsoft met de Surface Pro 3 ook al meer dan eens gezegd heeft.

Advertentie

Het is vooralsnog onduidelijk wanneer we de grotere tablets van Microsoft kunnen verwachten en of ze überhaupt de markt zullen bereiken. Er gaan overigens ook weer geruchten over de kleinere Surface Mini, welke voor de Kerst nog in de winkels moet liggen.

Lees ook onze Microsoft Surface Pro 3 review.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)