Microsoft brengt update uit voor wifi-probleem Surface RT

11 april 2013 1 Minuut 2 Reacties
Surface-tablet-pers

Microsoft heeft deze week een aantal updates uitgerold naar haar eigen Surface tablets, waaronder de Surface RT die in Nederland te koop is. De updates moeten verschillende problemen oplossen zoals het verbeteren van het wifi-bereik en de 'beperkte' verbindingsmogelijkheden. Daarnaast worden er ook wat lekker gedicht.

Wifi-problemen Surface RT

Veel gebruikers van zowel de Surface RT als de Surface Pro tablet klagen al sinds de lancering van de tablets over problemen met de wifi-verbinding wat soms zelfs zou zorgen voor systeemcrashes. Ook zou de verbinding vaak wegvallen en worden sommige accesspoints helemaal niet getoond. Microsoft rolde eerder al verschillende updates uit die deze problemen hadden moeten oplossen maar de softwaregigant zegt nu echt de oplossing gevonden te hebben. Naast deze bugfixes brengen de nieuwe updates ook veiligheidsverbeteringen voor het besturingssysteem en Internet Explorer. Ook worden er deze maand updates uitgerold voor Office, Sharepoint en Windows Server.

Alle updates van Microsoft worden automatisch op je tablet, laptop of desktop pc aangeboden en geïnstalleerd wanneer deze optie is ingeschakeld in Windows Update.

Via: The Register


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Charles

Charles
11 april 2013 om 19:19

Eindelijk! mooie update was hard nodig.

Inloggen
Fago

Fago
18 juni 2013 om 07:35

Enkele dagen geleden een Microsoft Surface RT gekocht (juni 2013). Alle updates uitgevoerd doch nog steeds afgrijselijk veel Wifi problemen (beperkte verbinding).
Nog andere suggesties?

Inloggen