Microsoft Surface 2 en Surface Pro 2 nu te koop in Nederland

22 oktober 2013 2 Minuten 0 Reacties
Microsoft-Surface-2-tablets

Ze waren al een een kleine maand te bestellen maar vanaf vandaag zijn de Microsoft Surface 2 en Surface Pro 2 te koop in Nederland. Bij verschillende winkels zijn beide tablets op voorraad.

Microsoft Surface 2

De Surface 2 is ondanks dat de RT-noemer verdwenen is nog steeds het model dat draait op Windows RT. Deze tablet is uitgerust met een 10.6-inch display dat voorzien is van een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie. Verder beschikt de tablet over een Nvidia Tegra 4 quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslaggeheugen. Ten opzichte van de vorige generatie is daarnaast de kickstand uitgebreid met een extra positie, zijn de camera’s verbeterd en is de batterijduur verlengd. Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de Microsoft Surface 2.

Microsoft Surface Pro 2

Ook bij de tweede generatie is de Pro-variant het meest krachtige model, met de meeste features en de volledige versie van Windows 8. Zo beschikt de Surface Pro 2 onder meer over een Intel Core i5 Haswell-processor, maximaal 8GB aan werkgeheugen en maximaal 512GB aan opslaggeheugen. Wel is de tablet voorzien van een vergelijkbaar 10.6-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Daarnaast beschikt het apparaat net als de vorige generatie over een digitizer en een meegeleverde active digitizer stylus. Een overzicht van alle specificaties en features vind je op de productpagina van de Microsoft Surface Pro 2.

Windows 8.1

Beide tablets draaien op Windows 8.1, de grote update die vorige week uitgebracht werd. Deze update brengt onder meer uitgebreide personalisatiemogelijkheden voor de touch-interface, betere ondersteuning voor hoge resoluties, nieuwe standaard apps en een nieuwe startknop in de desktopinterface.

Accessoires

Ook kunnen beide modellen weer voorzien worden van de bekende Touch Cover en Type Cover. Deze covers met keyboard zijn flink verbeterd en beschikken onder meer over achtergrondverlichting voor de toetsen. Voor de Surface Pro wordt er daarnaast nog een Power Cover met ingebouwde accu en een Docking Station gelanceerd.

Surface 2 tablets kopen

Vanaf vandaag kun je de Surface 2 tablets uit voorraad kopen bij onder meer Saturn, Mediamarkt, Mycom en Dixons. De Surface 2 is te koop voor een prijs vanaf 439 euro en de Surface Pro 2 kan gekocht worden voor een prijs vanaf 889 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)