Microsoft stopt met aparte kalender-app Sunrise

12 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
microsoft-sunrise

Slecht nieuws voor de liefhebbers van de populaire kalender-app Sunrise. De zelfstandige applicatie zal vanaf eind augustus niet meer werken.

Microsoft liet vorig jaar al weten dat het van plan was om de apps van Outlook en Sunrise samen te voegen tot één applicatie. Nadat het de populaire kalenderapplicatie ruim een jaar geleden heeft overgenomen, heeft Microsoft er nu voor gekozen om de aparte app van Sunrise te stoppen. Dat kunnen we lezen op de blog van Sunrise.

Sunrise stopt met werken

In de komende dagen zal de applicatie uit de App Store verdwijnen. Vervolgens zal de populaire applicatie vanaf 31 augustus niet meer werken. Sunrise is niet van de een op de andere dag op zijn beslissing gekomen. Vanwege de samenwerking met Outlook wordt de applicatie niet meer voorzien van nieuwe functies en worden ook bugs niet meer opgelost. De makers bestempelen dat als een waardeloze app en willen dat de gebruikers niet aan doen. Reden genoeg dus om de app binnenkort niet meer te laten werken.

Er is echter ook goed nieuws, zo meldt Sunrise. “Hoe hartverscheurend dit ook klinkt, we werken er hard aan om de magie van Sunrise werkend te krijgen in de Outlook-apps met alle geliefde functies. We zijn ervan overtuigd dat jullie ons speciale tintje terug gaan vinden in de Outlook-apps.” Rest de ontwikkelaars nog om hun gebruikers te bedanken voor alle steun.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)