Microsoft lanceert Xbox Game Pass-app voor Android en iOS

22 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
xbox-game-pass

Microsoft heeft tijdens Gamescom 2018 bekendgemaakt dat er nu een Xbox Game Pass-applicatie beschikbaar is voor Android en iOS. Met deze app is het mogelijk door het aanbod van Game Pass-games te scrollen. Ook kun je alvast een download in gang zetten wanneer je iets tofs ziet.

Download de Xbox Game Pass-app

Microsoft heeft een nieuwe app voor Android en iOS gelanceerd: de Xbox Game Pass-app. Dit is een app waarmee je door het aanbod van het abonnement kunt scrollen en waar je dus mogelijk nieuwe games kunt ontdekken. Ook is het mogelijk de game in kwestie alvast te downloaden, zodat je meteen aan de slag kunt wanneer je thuis bent. Qua functionaliteit houdt het hier echter ook wel bij op, maar dat neemt niet weg dat zo’n app misschien overzichtelijk kan zijn dan wanneer je de lange lijst op je televisie voorbij ziet komen.

Xbox Game Pass is een maandelijks abonnement dat 9,99 euro kost, Je krijgt toegang tot honderden spellen die je allemaal op je Xbox 360 of Xbox One kunt spelen. Er staan ook titels tussen die voorheen uitkwamen voor de originele Xbox; die zijn allemaal speelbaar op je Xbox One. Ben je benieuwd naar die abonnement? Op onze zustersite Homecinema Magazine hebben we een artikel geschreven waarin we kijken of het abonnement wat voor jou is. Bekijk ook onze gameoverzichten waar games tussen staan die binnen het abonnement vallen.

Omdat het nog om een bèta gaat, moet je je als iOS-gebruikers aanmelden via Testflight. Android-gebruikers kunnen op de onderstaande link klikken.

Xbox Game Pass

Reacties (0)