Microsoft Edge op Android kan nu ook wachtwoorden synchroniseren

29 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
microsoft edge

Microsoft heeft een update uitgebracht voor Microsoft Edge op Android, waardoor de app nu in staat is wachtwoorden te synchroniseren tussen de verschillende apparaten waar je de browser op gebruikt. Eerder kwam deze functie al naar de iOS-versie van de app.

Microsoft Edge op Android ontvangt update

Op dit moment heeft Microsoft een werkende versie van de Microsoft Edge-browser op Android en iOS, maar nog wel in testfase. Onlangs werd de iOS-versie van een update voorzien en nu is het aan de beurt van de Android-variant. De update voegt twee handige mogelijkheden toe. Zo krijgen Android-gebruikers nu ook toegang tot de optie wachtwoorden te synchroniseren tussen de apparaten waarop je de Edge-browser gebruikt. Zo kun je dus gemakkelijker van browser tot browser op verschillende apparaten werken.

Ook is er een donker thema toegevoegd. Sommige mensen vinden de donkere kleur mooier, terwijl die voor veel mensen beter is voor de ogen wanneer het donker is. Het menu voor de instellingen, de adresbalk, de navigatiebalk en je thuisscherm zullen dan allemaal een donkere kleur krijgen. Vooralsnog is het niet mogelijk dit thema automatisch in te stellen en zul je dit dus handmatig moeten doen. Wanneer Microsoft de Microsoft Edge-browser officieel, als stabiele versie, lanceert op Android en iOS, is nog niet bekendgemaakt.

Reacties (0)