‘Meerdere problemen zorgen voor annulering AirPower-oplaadmat’

17 september 2018 1 Minuut 0 Reacties
AppleAirPower2

Achter de schermen zorgen meerdere problemen ervoor dat de AirPower-oplaadmat mogelijk wordt geannuleerd door Apple. Inmiddels heeft het bedrijf er al maanden niets over gezegd en hebben we de accessoire ook niet tijdens de afgelopen eindejaarspresentatie voorbij zien komen.

AirPower wordt mogelijk geannuleerd – gerucht

De AirPower is een draadloze oplaadmat van Apple waarmee gebruikers tot drie (verschillende) producten mee kunnen opladen (bijvoorbeeld een iPhone, Appel Watch en AirPods). De accessoire is al een tijdje geleden aangekondigd, maar inmiddels hebben we er al maanden niets over gehoord (op een enkel gerucht na dan). Nu zijn er nieuwe geruchten verschenen over het apparaat. Zo zou de oplaadmat nog wel eens geannuleerd kunnen worden in z’n huidige vorm, vanwege aanhoudende problemen.

Zo dook eerder al op dat er oververhittingsproblemen zouden zijn. Nu is het gebruikelijk dat oplaadbare apparaten warm worden tijdens het opladen, maar de mat zou dusdanig warm zijn geworden dat het z’n werk in de weg zat. Ook zouden er problemen zijn opgedoken met de software (de mat draait op een eigen iOS-versie). De verbinding tussen de mat en de apparaten zou constant wegvallen, waardoor er geen accuraat oplaadniveau kan worden weergeven. Door al deze problemen kan de AirPower-mat worden geannuleerd.

Reacties (0)