Meer renders opgedoken van de Samsung Galaxy Note 8

24 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
render-galaxy-note-8-juli-1

Dit weekend zijn er wederom een aantal renders verschenen van de nog onaangekondigde Samsung Galaxy Note 8. Het toestel is van alle kanten te bekijken op deze afbeeldingen, waardoor we nu echt een goede indruk van het design krijgen.

Renders Samsung Galaxy Note 8

Naarmate we dichterbij de onthulling van de Samsung Galaxy Note 8 gaan komen, die op 23 augustus zal plaatsvinden, zullen er steeds meer lekken en renders naar buiten worden gebracht door tipgevers en geruchtenmakers. Dit weekend was het al raak: er zijn twee renders gelekt van het toestel, waardoor we nu echt een goede indruk krijgen van het design van het officieel nog aan te kondigen apparaat. Eerder plaatsten we al andere renders van de smartphone, waarop de dunne randen goed zichtbaar zijn, evenals de dubbele camera.

De afbeeldingen zijn afkomstig van een accessoiremaker, die hoesjes voor de Samsung Galaxy Note 8 heeft gemaakt. Om dat te kunnen doen, moet de fabrikant al in het bezit zijn van de juiste afmetingen en het design van het toestel, want anders passen de hoesjes natuurlijk niet. Echter, BGR meldt dat de fabrikant in kwestie de informatie heeft gebaseerd op de gelekte informatie die nu al op het internet te vinden is, waardoor nu het idee dus leeft dat die informatie niet direct bij Samsung vandaan komt. Samsung heeft niet gereageerd.

Reacties (0)