McDonald’s krijgt tablets van Samsung in het restaurant

20 april 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-logo

McDonald's heeft aangekondigd dat de restaurants in Groot-Brittannië worden voorzien van tablets van Samsung, waar de kinderen mee kunnen spelen. Deze zet is onderdeel van het initiatief Experience of the Future.

Tablets van Samsung in de restaurants van McDonald’s

McDonald’s heeft aangekondigd de fastfoodrestaurants in Groot-Brittannië te voorzien van Samsung Galaxy-tablets. Deze zet is onderdeel van het nieuwe initiatief Experience of the Future. De tablets worden niet gebruikt om het eten mee te bestellen (daar staan al computers voor), maar bieden gebruikers basale toegang tot het internet, sociale media en enkele spelletjes aan. Het is op moment van schrijven niet bekend welke Galaxy-tablets hiervoor ingezet worden – wel is bekend dat de software niet van Samsung af komt, maar van het bedrijf SOTI.

De laatste tijd experimenteert McDonald’s wel vaker met tech-gerelateerde marketing. Eerder dit jaar presenteerde de fastfoodketen de mensen in Zweden al een speciale Happy Meal-doos, waar een kartonnen virtual reality-bril gemaakt van kon worden (gelijk aan Google Cardboard). En enkele restaurants in Europa bieden de bezoekers ook al de draadloze oplaadpunten van Samsung aan. Bovendien ondersteunt McDonald’s al vanaf het eerste moment de betaaldienst Apple Pay, maar dan alleen nog in de Verenigde Staten, nog niet in Europa.

Reacties (0)