LinkedIn heeft Android-app van broodnodige update voorzien

11 november 2015 1 Minuut 0 Reacties
linkedin-logo

De Android-applicatie van LinkedIn heeft deze week eindelijk een broodnodige update gekregen, die gebruikmaakt van het Material Design. De app ziet er nu een stuk strakker uit; het design zorgt er ook voor dat je de app efficiënter kunt gebruiken.

Android-app LinkedIn geüpdatet met Material Design en meer

De LinkedIn-applicatie op Android wordt bijna nooit van een significante update voorzien. Sterker nog, de app kan problemen hebben met het synchroniseren van contacten – een probleem dat nog steeds niet is opgelost met de nieuwste versie. Deze nieuwe versie is vanaf nu te downloaden uit Google Play en brengt de app in het jaar 2015 dankzij de implementatie van het Material Design, dat Google met Android 5.0 Lollipop heeft geïntroduceerd. Dat betekent een strakker en vooral ook efficiënter design.

De LinkedIn-app op Android heeft nu strakkere animaties, een schoner design, meer wit en maakt beter gebruik van de beschikbare ruimte. Ook heeft de maker het hamburgermenu verwijderd en daarvoor in de plaats een tabbalk aan de bovenkant geplaatst, waar je de belangrijkste functies vindt. Je kunt nu van links naar rechts en andersom swipen om de verschillende tabs te bezoeken. De instellingen vind je nu bij je profiel. Ook biedt de app een directe lijn tussen deze en de andere apps van LinkedIn, zodat je die sneller kunt downloaden.

De update wordt momenteel in fases uitgerold. Duurt het te lang? Download dan het APK-bestand.

LinkedIn

Reacties (0)