Lenovo IdeaPad tablets niet naar Nederland, ThinkPad wel

15 september 2011 1 Minuut 0 Reacties
Thinkpad-Lenovo

Lenovo heeft de afgelopen weken een drietal interessante nieuwe tablets voor de consumentenmarkt gelanceerd. Zo introduceerde het bedrijf de IdeaPad K1 Android Honeycomb tablet met een 10.1 inch display, de IdeaPad P1 windows 7 tablet met een 10.1 inch display en de IdeaPad A1 Android 2.3 tablet met een kleiner 7 inch display. Toch worden deze modellen voorlopig niet in Nederland verkocht.

Het Nederlandse PR-bureau van Lenovo heeft tegenover Portablegear laten weten dat het bedrijf zich in Nederland puur op de zakelijke markt focust. Dit betekent dat de IdeaPad familie, speciaal voor consumenten, niet naar ons land zal komen. De ThinkPad serie is gericht op de zakelijke markt en komt wel onze kant op. Momenteel bestaat de ThinkPad serie uit één model; een 10.1 inch Android 3.1 tablet tablet met een Tegra 2 processor, USB, HDMI, Wifi, 3G, een microSD card reader en 65GB aan flash geheugen.

De ThinkPad tablet is inmiddels al in Nederland te koop voor een adviesprijs van 795,00 euro.

Overigens heeft het PR-bureau ook laten weten dat de Medion LifeTab waarschijnlijk wel naar Nederland komt. Eerder dit jaar nam Lenovo het Duitse Medion over.

Reacties (0)