Kingdom Hearts Unchained X nu te downloaden

17 juni 2016 1 Minuut 0 Reacties
kingdom-hearts-unchained-x-europa

Speluitgever Square Enix heeft aangekondigd dat het vanaf nu mogelijk is de game Kingdom Hearts Unchained X te downloaden voor zowel Android als iOS. Spelers kunnen beginnen aan een reis met verhaalelementen uit het langverwachte Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue en Kingdom Hearts III.

Download Kingdom Hearts Unchained X

De Japanse speluitgever Square Enix heeft aangekondigd dat de game Kingdom Hearts Unchained X te downloaden voor zowel Android als iOS. In Kingdom Hearts Unchained X kunnen spelers beginnen aan een reis met verhaalelementen uit het langverwachte Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue en Kingdom Hearts III, plus de eerste delen uit de rijke geschiedenis van de serie. Maar mocht je de rest van de serie niet kennen (wat goed mogelijk is) dan is er gelukkig nog genoeg over om van te kunnen genieten.

Voor het eerst in de geschiedenis van de serie kunnen spelers hun eigen Keyblade-drager maken en avonturen in Disney-werelden beleven, terwijl ze strijden tegen legers van Heartless en een uitgebreide cast met gedenkwaardige Disney-personages ontmoeten. Onderweg kunnen spelers honderden medailles met de kracht van Disney-helden en -schurken verzamelen, fuseren en ontwikkelen om de aanvalsstijl van hun Keyblades aan te passen. Verder kunnen ze samenwerken met andere spelers in guilds om Heartless-eindbazen uit te schakelen.

Kingdom Hearts Unchained X

Reacties (0)